September & OCTOBER Classes by date

 

OCTOBER CLASSES


Sunday, October 1

  • Sound Bath, 7-8pm

Monday, October 2

  • Sacred Sisters (Women's Circle), 7-9pm

Tuesday, October 3

  • 30 Minute Meditation, 12-12:30pm
  • Astrology: Unwrap Your Soul (Women's Circle), 7:15-9pm

Wednesday, October 4

  • 30 Minute Meditation, 7-7:30am

Thursday, October 5

  • 30 Minute Meditation, 7-7:30pm

Saturday, October 7

  • 1-year Anniversary Goddess Party!!!
    RSVP: hello@lifelabhb.com

Sunday, October 8

  • Malas & Mimosas, 11am-1pm
  • Kundalini Mantra Meditation, 7-8pm

Tuesday, October 10

  • 30 Minute Meditation, 12-12:30pm

Wednesday, October 11

  • 30 Minute Meditation, 7-7:30am

Thursday, October 12

  • 30 Minute Meditation, 7-7:30pm

Sunday, October 15

  • Mandala Drawing & Manifesting, 11am-1pm
  • Kundalini Mantra Meditation, 7-8pm

Monday, October 16

  • Tarot Wisdom: United Energy (Women's Circle), 7-8:30pm

Tuesday, October 17

  • 30 Minute Meditation, 12-12:30pm
  • 60 Minute Breathwork Meditation, 6:30-7:30pm

Wednesday, October 18

  • 30 Minute Meditation, 7-7:30am
  • New Moon Manifesting! (Women's Circle), 7-8:30pm

Thursday, October 19

  • 30 Minute Meditation, 7-7:30pm

Sunday, October 22

  • Kundalini Mantra Meditation, 7-8pm

Monday, October 23

  • L.E.A.P. Event/Fundraiser, 7-8:30pm

Tuesday, October 24

  • 30 Minute Meditation, 12-12:30pm

Wednesday, October 25

  • 30 Minute Meditation, 7-7:30am
  • Oracle Card Readings (Women's Circle), 7-8:30pm

Thursday, October 26

  • 30 Minute Meditation, 7-7:30pm

Saturday, October 28

  • Henna & Kombucha Tasting, 5-7pm

Sunday, October 29

  • Kirtan Meditation & Sound Healing, 7-8pm

Monday, October 30

  • Sacred Sisters, 7-9pm

Tuesday, October 31

  • 30 Minute Meditation, 12-12:30pm

SEPTEMBER CLASSES

Sunday, September 3

  • Kundalini Mantra Meditation, 7-8pm

Tuesday, September 5

  • 30 Minute Meditation, 12-12:30pm

Wednesday, September 6

  • 30 Minute Meditation, 7-7:30am
  • 60 Minute Breathwork Meditation, 6:30-7:30pm

Thursday, September 7

  • 30 Minute Meditation, 7-7:30pm

Saturday, September 9

  • Values, Visions, & Vino, 5-7pm

Sunday, September 10

  • Malas & Mimosas, 11am-1pm
  • Kundalini Mantra Meditation, 7-8pm

Monday, September 11

  • Sacred Sisters (Women's Circle), 7-9pm

Tuesday, September 12

  • 30 Minute Meditation, 12-12:30pm
  • Astrology: Unwrap Your Soul (Women's Circle), 7:15-9pm

Wednesday, September 13

  • 30 Minute Meditation, 7-7:30am
  • Kirtan Meditation & Sound Healing, 7-8pm

Thursday, September 14

  • 30 Minute Meditation, 7-7:30pm

Friday, September 15

  • Improv Comedy 101: Play Your Way to Confidence, 7-9pm

Saturday, September 16

  • Reiki 1 & 2 (2-Day Class: Sat & Sun) - Attunement & Creative Certification Course, 10am-4pm

Sunday, September 17

  • Reiki 1 & 2 (2-Day Class: Sat & Sun) - Attunement & Creative Certification Course, 10am-4pm
  • Kundalini Mantra Meditation, 7-8pm

Monday, September 18

  • Tarot Wisdom: United Energy (Women's Circle), 7-8:30pm

Tuesday, September 19

  • New Moon Manifesting! (Women's Circle), 7-8:30pm

Wednesday, September 20

  • 30 Minute Meditation, 7-7:30am

Thursday, September 21

  • 30 Minute Meditation, 7-7:30pm

Friday, September 22

  • Oracle Card Readings (Women's Circle), 7-8:30pm

Saturday, September 23

  • Tween Girl Power Retreat, 10am-1pm

Sunday, September 24

  • Reiki 3 - Advanced Reiki Training Course, 10am-5pm
  • Kundalini Mantra Meditation, 7-8pm

Monday, September 25

  • L.E.A.P. Event/Fundraiser, 7-8:30pm

Tuesday, September 26

  • 30 Minute Meditation, 12-12:30pm

Wednesday, September 27

  • 30 Minute Meditation, 7-7:30am
  • 60 Minute Breathwork Meditation, 6:30-7:30pm

Thursday, September 28

  • 30 Minute Meditation, 7-7:30pm